Tortoisesvn icons not updating

We have occasionally had a problem with Tortoise SVN (I assume it's Tortoise and not our SVN repository), where a file will be checked in to the repository (doing a repo-browser you can see the files there), and will exist for the person who committed them, but when another person does an update, those files will not be added to the working copy.If I then choose "Copy to working copy..." from the repo-browser, and attempt a commit, the files are treated as new for me and my client tries to add them, giving an error.That folder was updated with many objects by another user.I could see that user's objects in the repository but everytime I did an update I would never get that user's objects.Also an "svn up" in the folder where the files are missing says that everything is at the current revision.I'm using Tortoise SVN 1.6.6, Build 17493 - 64 Bit Visual SVN 1.7 (SVN integration into Visual Studio 2008) Edit: It seems to be a known problem, here is the solution: Message.do?Has anyone seen this before, and do you know the cause/solution? After the update, some of the files which were added from A are not present in the working copy of B, but the repository browser shows them at the correct location at the SVN server.Updating again with Tortoise always claims that everything is at the current revision.

bathroom-blowjob

Did not take notice of memory behavior on Win2K box.

gbjbaanb, this is definitely not a case of ignored files or switched branches.

voin-omsk.ru

53 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>